BNNVARA FESTIVAL

Meld je aan en koop als eerste tickets met speciale ledenkorting voor het BNNVARA Festival

Op zondag 27 oktober word je op vijf locaties op het Westergasterrein in Amsterdam ondergedompeld in alles wat BNNVARA maakt, doet en is en waar we in geloven: media in dienst stellen van een betere samenleving. Tim Hofman vertelt waarom hij #BOOS maakt en hoe hij dat doet, Floortje Dessing vertelt over haar reizen naar het einde van de wereld en wat daarbij komt kijken en Spijkers met Koppen komt live vanuit het theater met Dolf en Felix. Frank van ’t Hof draait jouw favoriete plaatjes en ook kun je vanuit Het Ketelhuis naar diverse BNNVARA-docu’s en series kijken. En dit is nog maar het begin!

De ticketverkoop start binnenkort en we geven jou, als BNNVARA-lid, de kans om als eerste tickets met speciale ledenkorting te bemachtigen. En jij niet alleen, want je mag één introducé meenemen voor dezelfde prijs. De verkoop start met Early Bird ledentickets en geven we weg voor €17,- voor een dag vol BNNVARA. OP=OP.

Laat je gegevens hieronder achter en wij sturen jou een bericht zodra de ticketverkoop van start staat. Je komt dan ook gelijk meer te weten over de locatie, tijdstip en het complete programma van het BNNVARA Festival

WIJ ZIJN VOOR INHOUD, WIJ ZIJN VOOR LEF, WIJ ZIJN VOOR FESTIVAL.

Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

Wijzig hier je cookie-instellingen