WIN EEN BOEKENPAKKET!

5 x WINNEN! Maak kans op een boekenpakket met titels die verkozen zijn tot boek van de maand tijdens De Wereld Draait Door!

Iedere maand wordt tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door een boek verkozen tot het beste boek van de maand. De volgende titels zijn afgelopen jaar gekozen als beste boeken:

De Trooster - Esther Gerritsen
Geheel tegen de regels van het klooster in wordt een nieuwe gast opgevangen door Jacob, de conciërge. Aanvankelijk stelt Jacob, zich bewust van de hiërarchie binnen de orde, zich terughoudend op. Maar gaandeweg groeit er een verstandhouding tussen de gelovige conciërge en de gast die een misdaad op zijn geweten heeft. Jacob verliest zich in de aandacht die hij krijgt en is bereid ver te gaan om de vriendschap te behouden.

Na Mattias - Peter Zantingh
Welk verhaal word je als je er niet meer bent? Mattias liep de deur uit en kwam niet meer terug. En zij bleven achter. Acht mensen wier verhalen elkaar kruisen. Sommigen hadden hem lief, anderen kenden hem niet eens, maar allemaal worden ze gestuurd door de wendingen van een wereld in verwarring. Langzaam wordt duidelijk wie Mattias was en welk noodlot hem trof. En met welke spoken zijn achterblijvers worstelen.

Vrouw of vos - David Garnett
De pasgetrouwde Richard en Silvia Tebrick maken een wandeling rond hun landgoed. Hij wil de jacht zien. Zijn vrouw heeft niet zoveel met jagen, maar volgt haar geliefde echtgenoot. Wanneer de jachthonden voorbij zijn en Richard omkijkt naar zijn vrouw, ziet hij haar niet meer: waar Silvia stond, staat nu een kleine, felrode vos die hem geschrokken aankijkt.

Wil jij het boekenpakket met de bovenstaande titels graag in huis hebben?

Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier en maak kans!

Deze actie loopt t/m 1 december 2018. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht.

Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

Wijzig hier je cookie-instellingen